Kristalize Su Yalıtımı Uygulama Şekilleri

Kristalize Su Yalıtımı Uygulama Şekilleri

Kristalize Su Yalıtımı Uygulama Şekilleri

Kristalize su yalıtımı yaşam alanlarınızın yapısal bütünlüğünü korurken aynı zamanda su nedenli oluşabilecek hasarların da önüne geçmektedir. Özel bir yalıtım sistemi olarak bilinen kristalize su yalıtımı inşaat sektöründe de yeni olarak bilinmektedir. Beton katkı malzemesi olan bu yalıtım biçimi beton mikser içerisine ilave edilerek uygulanmaktadır. Doğrudan bir bariyer oluşturan bu benzersiz malzeme oldukça etkilidir.
 
Yapılan yalıtım, duvar malzemelerinin kılcal damarlarına ve gözeneklerine doğrudan nüfus eder. Böylelikle oluşan sızdırmalar ve çatlaklar onarılmış olur. Beton içerisindeki kristaller büyüdükçe betondaki çatlak ve boşlukları doldurup su sızmalarını engeller. Koruyuculuk sağlamakla kalmayıp aynı zamanda betonu güçlendirmeye yarayan bu yöntem oluşabilecek hasarlara karşı daha dirençli bir yapıya sahip olunmasını sağlar.
 

Kristalize Su Yalıtım Kullanım Alanları Nelerdir?

Suyla betonun temasının olduğu birçok yerde kullanılan bu yöntem betonu su geçirmez hale getirmektedir. Doğru yapıldığı takdirde fazlasıyla yararlı olacaktır. Kullanım alanlarından bazıları şunlardır;
   

Kristalize Su Yalıtımı Faydalarından Yararlanın

 
Hemen hemen birçok projede kristalize su yalıtımı kullanılmaktadır. Bunun nedeni özel bir formülasyona sahip olmasıdır. Katkı malzemesi olarak eklendiği betonlar ile temas ettiğinde kristalize bir yapı oluşturup su geçirmez özellik kazanmaktadır. Bu yalıtımın avantajlarından bazıları şunlardır;
   
Yaşam alanlarınızın daha sağlıklı ve daha güvenilir yapılar haline gelebilmesi için bu yalıtımlardan faydalanmanız gerekmektedir. Kristalize su yalıtımı çok yönlü fonksiyonları ile su bazlı tüm sorunların önüne geçebilmektedir. Hem kendinizi hem de yapılarınızı koruma altına almanın en güvenilir yolu budur.
Okunma: 105     Tarih: 29.08.2023