Kristalize Su Yalıtımı Yapan Firmalar

Kristalize Su Yalıtımı Yapan Firmalar
Kristalize su yalıtımı uzmanlık ve deneyim gerektiren oldukça önemli bir yalıtım türüdür. Suyun yaratabileceği hasarlara karşı binayı koruma altına almak amacıyla uygulanan ve binaların bütünlüğünü korumaya yardımcı olan su yalıtımı birçok soruna karşı etkili bir çözüm olanağı sunar. Su ve diğer sıvılara karşı koruma altında olmayan binalarda çok hızlı ve kalıcı bir şekilde küf ve rutubet oluşumu yaygındır. Bu durumlar binalarda istenmeyen kötü görüntülere ve kötü kokulara yol açarak insan sağlığını tehlikeye atmaktadır. Bu tarz sorunlarla karşı karşıya kalmamak ve daha ferah daha sağlıklı binalarda oturabilmek adına su yalıtımı yapılması şarttır. Tamamen alanında uzman firmalar tarafından uygulanması gerekir.
Kristalize Su Yalıtımı Nedir?
Kristalize su yalıtımı yenilikçi bir yalıtım yöntemidir. Beton katkı malzemesine sahip olan kristalize yöntem beton mikseri içerisinde ilave edilir. Dolayısıyla doğrudan uygulama betonu ile suya karşı bariyer oluşturur. Benzersiz bir malzeme olarak kabul edilen kristalize yalıtımı;
- Betonu güçlendirir ve zamanla çok daha dayanıklı ve dirençli hale gelmesini sağlar.
- Nano boyutta yer alan kristalleri sayesinde boş alanları güçlü şekilde doldurur ve su geçirmez özellik kazandırır.
- Temellerde, bodrumlarda, tünellerde, yüzme havuzlarında ve daha pek çok farklı alanda kullanıma uygundur.
- Çevre dostudur ve uygulaması da oldukça kolaydır.
- Ekstra hiçbir yalıtım ürününe ihtiyaç duymaz.
- Betonu hem pozitif hem negatif su basıncına karşı koruma altına alır.
Kristalize Su Yalıtımın Faydaları Nelerdir?
Her türden proje ve yapıda kullanımı uygun olan
kristalize su yalıtımı uzun ömürlü bir koruma olanağı sunmaktadır. Uygulandıktan sonra oluşan kristaller beton içerisinde büyür ve genişler. Böylece tüm boşluklar ya da çatlaklar en etkili şekilde dolar. Suyun geçmesi engellenir. Uygulanan tüm projelerde dayanıklılığı arttırmaktadır. Uygun maliyeti sayesinde diğer tüm yalıtım yöntemlerine oranla daha az bakım ve onarım gerektirir. Uygulanması çok pratiktir. En önemli faydası ise çevre dostu olmasıdır. İnşaat projelerinin çevresel etkilerini en aza indirir ve toksik değildir. Tamamen sürdürülebilir bir çözüm olarak devreye girer. Hem işçiler için hem de kullanıcılar için güvenli bir seçenek olarak tercih edilir.